Tidens største HR-udfordring er fastholdelse af talenter

Få adgang til unik viden gennem Danmarks stærkeste HR-netværk: HumanConsult Vi lever i en foranderlig verden, hvor verden hele tiden er vildere end i går. Nye døre åbner sig, og konkurrencen er ben hård. Der er stor efterspørgsel efter talenterne, og metoderne er mange for at få fingrene i dem. Dette HR-anliggende er et af tidens største HR-udfordringer. Hvordan håndterer I fastholdelse af talenter? Spekulerer I på, hvordan andre gør?

Få guldkorn fra netværket, der får dig til at shine hos chefen

Som en del af Danmarks stærkeste HR-netværk opnår du den nyeste viden inden for HR med branchens vigtigste trends og historier med en daglig medieovervågning direkte i din e-mail. Fem årlige vidensdage med de stærkeste foredragsholdere inden for tidens vigtigste HR-emner, så som jura, talentudvikling og employer branding. Du får sparring med branchens dygtigste HR folk i fortrolige netværk samt adgang til en meget aktiv lukket LinkedIn gruppe.

Udbytte

  • Med HumanConsult får du adgang til den allernyeste viden og kan altid vide, at du er ajour med HR branchens nyeste trends og historier
  • Relevante foredragsholdere med forskellige vinkler og perspektiver på højaktuelle HR udfordringer
  • Du får HR branchens stærkeste og ærligste faglige relationer, som kan bidrage med konkrete løsninger til de HR udfordringer, du sidder med.
  • Du kan både få værdi gennem dine netværkskollegaer, og samtidig give dem værdi i form af dine HR erfaringer, som du er i besiddelse af.

Jeg vil gerne høre mere om HumanConsult

Skriv dig op HER, enten for at modtage materiale eller tilmeld dig allerede HR-netværket i dag. Du er også velkommen til at skrive dig op blot for at få en uforpligtende dialog om, hvorfor HumanConsult vil være et oplagt valg for dig som HR-professionel.

KONTAKT
Henning Sørensen

Business Manager
+45 4121 1314
henning.soerensen@hartmanns.dk

 

 

Det siger HR-netværket

En netværksgruppe er en god måde at få impulser udefra

“Jeg har været medlem af HumanConsult i fem år, og jeg synes helt klart, at jeg får value for money. Som HR-person mener jeg, at det er godt at være med i netværk, da det giver mulighed for at få nogle impulser udefra og få viden, man ikke vidste, at man havde brug for.”