Morten Albæk og Clement Kjersgaard gæster Hartmanns Academy i København i morgen

Kan man have en præstationskultur og samtidig have arbejdsglæde? Det stiller Hartmanns Academy skarpt på i morgen ved arrangementet 'Performance Culture vs. arbejdsglæde'.

European Employee Index’s undersøgelse fra 2013 viser, at Danmark ligger nr. 2 i verden, når det gælder ”arbejdsglæde”. I mellemtiden er Danmark blevet overhalet, når det gælder ”Performance Culture”, konkurrencedygtighed, produktivitet m.m, når vi sammenligner os med andre lande. Betyder det, at præstationskultur og arbejdsglæde ikke kan gå hånd i hånd, eller er det fordi vi skal finde en bedre balance mellem de to?

Mere end 250 deltagere kan se frem til en spændende dag i Tivoli Congress Center i København, hvor blandt andre filosof og direktør i Vestas, Morten Albæk, og skribent og tv-vært, Clement Kjersgaard, vil være med til at sætte gang i debatten om præstationskulturen i Danmark.

Flid er nøglen til succes

Morten Albæk giver sit syn på danskernes arbejdsmoral. Hans holdning er, at det kræver flid at blive en succes og bidrage positivt til sin arbejdsplads. Også mere flid end den som mange medarbejdere pt. lægger for dagen.

Clement Kjersgaard er ordstyrer i en debat, hvor vi kommer til at vende dilemmaet: Kan man have en præstationskultur og samtidig have arbejdsglæde?

Vi glæder os til at byde alle velkommen til en inspirerende dag i morgen.