Klas - en vinder

Hartmanns samarbejder med mange af landets kommuner og har et brændende ønske om at skabe vindere på det moderne jobmarked. Skal vi også gøre dine borgere til vindere?

Klas blev henvist til et forløb hos Hartmanns fra sit jobcenter. Forløbet er (var) yderst effektivt og tilrettelagt med arbejdsmarkedsrettet fysioterapeutisk træning og vejledning, individuelle og karriererettede samtaler samt workshops med berigende indhold.

Klas er blandt andet udfordret på sit helbred, men dog kun i en grad, hvor han stadig kan varetage et ordinært job på nedsat tid – som han dog havde mistet troen på.

Hartmanns' mission er at skabe vindere på det moderne jobmarkedet. Vi bruger en individuel tilgang i vores arbejde og ligger ekstra energi i opstartsfasen blandt andet for at forstå og anerkende kandidatens situation, udfordringer og skånebehov samt lære og værdsætte styrker, muligheder og ønsker for et fremtidigt job.

På trods af at Klas har en næsten fuldendt datamatiker uddannelse, havde han et brændende ønske om at afprøve sig selv med håndværksmæssige erhverv især som tækker. Hartmanns har kontakt til et bredt netværk af virksomheder, og vi sikrer os altid, at kandidatens ønsker er fremtidssikre og så realistiske som muligt.

Vi fandt hurtigt en praktik til Klas hos en tækker i nærområdet, og der bliver etableret en 4 ugers periode på nedsat tid. Efterfølgende fandt vi i samarbejde med lokale erhvervsnetværk endnu en praktik hos en anden tækker, og denne gang kunne Klas folde sig endnu mere ud.

Klas fortæller: ”Jeg har været utrolig glad for den støtte, jeg har fået igennem hele forløbet især til at finde de perfekte praktikpladser. Jeg har nydt at arbejde med tækker-opgaver. Jeg fandt ud af, at den fysiske træning havde positiv effekt på mine udfordringer. Praktikperioden har jeg været ovenud begejstret for, og det har givet troen på mig selv og mine muligheder tilbage”

Efter et forløb hos Hartmanns og to virksomhedspraktiker fik Klas mulighed for at vende tilbage til det første praktiksted i et ordinært job på lidt nedsat tid Han er nu godt i gang med at styrke sin nye karriere i en helt ny retning.

Forløbet Klas blev tilbudt hos Hartmanns indeholdte bl.a.:

 • Personlig fysioterapeutisk træning og vejledning
 • Individuelle samtaler med arbejdsmarkedsrettet fokus, motivation og vejledning om tilbagevenden på arbejdsmarkedet
 • Workshops med bl.a.:
  • Kompetenceafklaring
  • Mestring af fysiske og psykiske barriere
  • Positiv psykologi
  • Arbejdsmarkedet – effektiv virksomhedskontakt
  • CV/ansøgning

Skal vi også hjælpe borgere i din kommune?

Hartmanns samarbejder med mange af landets kommuner og har et brændende ønske om at skabe vindere på det moderne jobmarked. Skal vi også gøre dine borgere til vindere?

Kontakt os og afprøv et forløb på udvalgte borgere.

Hartmanns A/S
info@hartmanns.dk
+45 7020 0383
Spørg efter Job Consulting i dit område