Hartmanns' værdier kom til udtryk gennem løb

Hartmanns var officiel sponsor ved det netop overståede Lystskovløb i Espergærde. Et familiemotionsløb, der på mange måder repræsenterer værdier, som vi identificerer os med og gerne vil støtte op om.

Vi elsker at skabe vindere, store som små, og dette kommer også til udtryk andre steder end i vores daglige arbejde

Derfor er vi stolte af at kunne fortælle, at vi var officiel sponsor ved det netop overståede Lystskovløb i Espergærde. Et løb, hvor vi fik en unik mulighed for at hylde mangfoldighed samt støtte op om børn og voksnes sundhed. Dette foregik gennem et hyggeligt familiemotionsløb i den smukke nordsjællandske natur omkring Egebækvang skov og Flynderupgård. Ved løbet kunne deltagere på alle niveauer deltage ved at løbe en af følgende løbedistancer:

  • 21 km - Halvmaraton
  • 10 km
  • 5 km
  • 1,3 km - børneløb

Den enkelte løber kunne dermed være med uanset niveau eller alder, hvilket også kom til udtryk ved at både børn og forældre fra flere familier deltog i løbet.

 

Et sponsorat, der giver mening

Et godt sponsorat er kendetegnet ved, at der er et godt match mellem de værdier, som sponsor og sponsee repræsenterer, da løbsdeltagerne og deres familier kan identificere sig med såvel virksomheden som eventen.

Hos Hartmanns ser vi et godt match mellem vores kerneværdier, hvor vi hylder mangfoldighed på tværs af alder, etnicitet, seksualitet eller handicap samt de værdier og muligheder, som Lystskovløbet repræsenterer gennem deres løbeevent, hvor alle har mulighed for at deltage uanset niveau, alder, køn eller fysiske udfordringer.

Vi vil gerne sige tak til arrangørerne af Lystskovløbet for at have inkluderet os som officiel sponsor og give os muligheden for at støtte op om dette fantastiske familiearrangement.