Har du booket din sommerferievikar?

Er driften klar til, at du går på ferie? Før du sætter dig helt tilbage i solstolen på den lækre sandstrand og nyder din ferie i det gode vejr… Har du så husket at booke dine sommerferievikarer?

Hartmanns hjælper virksomheder over hele landet med at holde driften i gang med dygtige vikarer fra vores store emnebank, der har mere end 20.000 parate vikarer inden for følgende områder:

  • Lager - Pak/Pluk m./u. truckcertifikat
  • Produktion og pakkeri
  • Receptionister
  • Kundeservice
  • Rengøring

Udbytte

Ingen administrative byrder. Hartmanns er arbejdsgiver for vikaren og er dermed ansvarlig for alle de sociale forpligtelser, herunder feriepenge, ATP, sygedagpenge mv. Du betaler kun for den effektive arbejdstid.
Ingen opsigelsesvarsler. Du kan til en hver tid opsige vikaren.
Fleksibilitet. Din drift opretholdes på det niveau, du ønsker. Vikarerne kan bestilles fra time til time og ophøre fra time til time.
Try & Hire. Du har altid mulighed for at fastansætte vikaren efter 3 måneder.
Hartmanns’ fleksibel arbejdskraft

  • Alle vikarer har minimum været til et dybdegående interview med en af vores konsulenter
  • Alle vikarer har gennemgået relevante færdighedstests
  • Der er taget referencesamtaler med tidligere arbejdsgivere
  • Mange har truckkort og kørt inden for de sidste 12 måneder
  • Mange har certifikater så som:  ”Vejen som arbejdsplads”, ”Sikkerhed og Sundhed” og "Hygiejne"

Hvad enten du allerede i dag bruger fleksibel arbejdskraft, eller du overvejer at gøre det, så er du velkommen til at kontakte en af vores konsulenter for en uforpligtende dialog om udbyttet ved fleksibel arbejdskraft.

Hav en rigtig dejlig og ubekymret sommer med fuld drift sammen med Hartmanns.

Jeg vil gerne høre mere om sommerferievikar

Du kan skrive dig op her via linket, og vi vil kontakte dig og hjælpe dig med at opretholde driften hen over hele sommeren. Du er også velkommen til at skrive dig op, blot for at få en uforpligtende dialog om, hvad Hartmanns kan gøre for dig.

Det siger kunder og kandidater

Jeg er stærkt optaget af at behandle mine medarbejdere godt. Derfor hyrer jeg i spidsbelastede- og ferieperioder vikarer ind således, at mine medarbejdere kan få sammenhængende ferie sammen med deres familier. Jeg synes samarbejdet med Hartmanns er en stor succes, og jeg vil helt sikkert benytte mig af vikarer fra Hartmanns igen.  Kim B. Olsen, Personale- og Servicechef, Dansk Supermarked

Jeg synes, det er spændende og alsidigt at være vikar hos Hartmanns. Jeg får muligheden for at komme rundt og udføre forskellige opgaver på lagre og i fødevareindustrien. Derigennem får jeg forskellige erfaringer. Sidste sommer hjalp jeg til på et lager, hvor jeg plukkede og pakkede, så de fastansatte på skift kunne holde ferie, mens driften var uændret til glæde for kunderne. Jeg mødte mange nye mennesker, som dannede gode relationer til – også på Facebook. Det føler jeg, har gjort mig til et mere glad og rummeligt menneske.
Rikke Fjellerad, Sommerferievikar hos Hartmanns

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt i Vestdanmark (Jylland og fyn)

Hans Henrik Davidsen
+45 4121 1426
hans.davidsen@hartmanns.dk

Kontakt i Østdanmark (Sjælland og øerne)

Tine Henriksen
+45 4121 1347
tine.henriksen@hartmanns.dk

Hovedkontor
+45 7020 0383
info@hartmanns.dk