Artikel: Stor efterspørgsel på vikarer får Hartmanns til at vækste

Erhvervsavisen Sjælland har bragt en artikel om, hvordan vores kontor i Næstved har fordoblet antallet af medarbejdere på grund af en stigende efterspørgsel på vikarer. Artiklen fortæller også om, at vi snart åbner kontor i Nykøbing Falster.

Virksomhederne i Næstved samt i hele Syd- og Vestsjælland er igen begyndt at efterspørge vikarer, og det mærker man hver dag på Hartmanns' kontor i Næstved. Her er man ikke alene vokset til det dobbelte antal medarbejdere for at kunne imødekomme den store efterspørgsel, man står også over for en snarlig åbning af nyt kontor i Nykøbing Falster.

Vikarmarkedet er i vækst

Gennem de sidste seks måneder har der været så travlt i Hartmanns, at kontoret på Alextorv 2 har fordoblet antallet af medarbejdere for at kunne imødekomme virksomhedernes efterspørgsel på fleksibel arbejdskraft. Brugen af vikarer kan netop sikre, at virksomhederne er fleksible og kan tilpasse sig markedet. Og det er ikke kun Hartmanns, der oplever en stigning i efterspørgslen på vikarer, det er hele branchen. ”Vi har mandet op for at imødekomme den generelle vækst, der er på vikarmarkedet i øjeblikket”, udtaler Chefkonsulent i Næstved, Sabine Stensnæs.

Læs hele artiklen HER