Geografi 
 • Grønland
Kontaktperson 
Telefon 
+45 4121 1327
Jobmærke 
1000062
Ansøgningsfrist 
16-09-2016

Mittarfeqarfiit, Grønlands Lufthavne, driver 13 lufthavne og 46 helipads i Grønland. De varetager over 60.000 operationer (start og landing) og servicerer mere en 800.000 passagerer om året. Med ca. 400 medarbejdere er de en af landet største arbejdspladser, og de arbejder konstant på, at udvikle deres medarbejdere og forretning. De tilbyder således en lang række services og uddannelser, hvilket også sætter dem i stand til at bidrage positivt til samfundsudviklingen.

HR-Chef - Grønlands Lufthavne, Mittarfeqarfiit i Nuuk

Har du et stort drive? - Tør du tænke anderledes? – Brænder du for at gøre en forskel og ønsker du at bidrage positivt til et sundt og veldrevet Mittarfeqarfiit?

Som den nye HR-chef får du ansvaret for ledelse af HR-afdeling og sekretariat. Du vil indgå i chefgruppen og her igennem bidrage til og opfylde fastlagte politikker og strategier på HR-området.

Stillingen omfatter følgende konkrete ansvarsområder:

 • Oplæg til og deltagelse i fastlæggelse af strategier og politikker på HR området
 • Fastlæggelse af og vedligeholdelse af systemer og procedurer inden for HR
 • Overenskomstforhandlinger
 • Sikre overholdelse af fastlagte normlønninger samt rammer for individuelle kontrakter
 • Opfølgning på strategier og mål for eget område
 • Støtte og rådgive virksomhedens ledere og chefer om HR spørgsmål
 • Sikre kontinuerligt kompetenceløft i Mittarfeqarfiit
 • Ledelse af 4 kompetence medarbejdere

Om dig

Du har en relevant videregående uddannelse og god erfaring med at drive og udvikle HR forretningen i en virksomhed i forandring.

Du er strategisk tænkende, har politisk tæft, er initiativrig og evner at tænke anderledes. Derudover har du et stærkt drive, du er handlingsorienteret og har en god forretningsforståelse. Du er ordholden og din kommunikationsform er klar og tydelig.

Du formår at skabe gennemsigtighed og har erfaring med at integrere visioner og strategier – så det bliver menings- og succesfuldt for alle afdelinger.

Som leder evner du, at skabe et dynamisk team med fokus på stor arbejdsglæde og trivsel. Et team der kendetegnes ved høj faglighed og et godt samarbejde.

Da stillingen er placeret i Nuuk vil forståelse af den grønlandske kultur og evt tilknytning til Grønland vægte positivt. Samtidig vil kendskab til det grønlandske sprog være en fordel.

Du tilbydes:

En udfordrende stilling i en virksomhed på vej frem. Virksomheden er ved at omstille deres organisation, så den bidrager til udvikling og øget selvstændighed i samfundet.

Desuden tilbydes følgende:

 • Konkurrencedygtig løn
 • Personalebolig stilles til rådighed for dig. Husleje efter gældende takster
 • Betalt bohaveflytning frem og tilbage (hvis kontrakten fuldføres)
 • Der kan søges tilskud til årlig betalt feriefrirejse til Danmark
 • Opstart snarest muligt efter nærmere aftale

 Der kan forekomme rejseaktivitet til kontorerne i Narsarsuaq og Kangerlussuaq samt øvrige rejsemål uden for Grønland.

 Hartmanns A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Spørgsmål bedes rettet til Rekrutteringsspecialist Anne Nyvang +45 41211327 eller på mail anne.nyvang@hartmanns.dk

Lidt om Nuuk:

Nuuk er Grønlands hovedstad. Byen har ca. 17.000 indbyggere.  Ud over de institutioner, der hører til en hovedstad, har byen alle de faciliteter, der er i en dansk by af samme størrelse, f.eks. butikker, biograf, sportsfaciliteter, kulturcenter, caféer og flere fremragende restauranter. Der er gode muligheder for indkøb af såvel lokale som danske varer. Om vinteren kan man stå på ski eller bruge tid i de lokale fitness centre. Om sommeren kan man gå på jagt, spille golf, fiske, sejle op i de lokale fjorde og vandre en tur på Store Malene  eller kigge efter hvaler i Godthåbfjord.

Søg job