Geografi 
  • Hovedstaden (inkl. Nordsjælland)
Kontaktperson 
Telefon 
+45 4121 1358
Jobmærke 
1000073
Ansøgningsfrist 
26-09-2016

AP Pension har firmapension som kerneforretning. De er et uafhængigt, demokratisk ledet og kundeejet pensionsselskab, der har rødder tilbage til andelsbevægelsen. De er i dag totalt knap 300 ansatte. Kontoret er beliggende på Østerbro tæt ved Nordhavn station.

Erfaren tester, der vil være med i udviklingen hos AP Pension.

Har du lyst til at være med helt fremme og præge udviklingen i AP Pension? AP Pension søger erfarne testere, der vil være med på denne rejse.

Kan du dit håndværk?

Du vil blive en del af projektafdelingen i AP Pension. Teamet leder og deltager i alle tværgående projekter i AP Pension, og er en bred skare af erfarne kollegaer med kompetencer inden for projektledelse, analyse, krav samt test.

De arbejder professionelt med projektudvikling med fokus på kunden, ligesom de løbende fokuserer på at øge effektiviteten og kvaliteten i projektarbejdet.

Arbejdsopgaver

Du har en solid erfaring med test og mestrer din værktøjskasse til fulde. Du vil komme til at deltage i hele testforløbet herunder analyse, udarbejdelse af testcases, implementering, afvikling samt rapportering. Du formår at strukturere dine testopgaver med fokus på, at du skal nå dine mål. AP Pension vil gerne automatisere test, hvor det skaber værdi, og du skal derfor have lyst til at arbejde med automatiseringsværktøjer. 

Din profil

  • Relevant teknisk uddannelse
  • Du har mindst 3 års erfaring som tester, herunder erfaring med komplekse systemer gerne på tværs af leverandører (systemintegrationstest)
  • Hjemmevant i TFS, SQL og tilsvarende
  • Du har styr på teorien
  • Du er udadvendt og åben og forstår at bidrage til den gode stemning
  • Du er struktureret, målrettet og teamminded
  • Du trives med forandring, kombineret med et stort drive og ansvarsfølelse for egne opgaver
  • Du er robust og bevarer overblikket, også når det går stærkt

Du tilbydes:

Et fagligt spændende og udviklende job hos AP Pension, hvor du kan være med til at påvirke din arbejdsdag. AP Pension er en virksomhed, hvor udviklingen går stærkt samtidig med, at man har et unikt sammenhold og en familiær omgangstone. Du tilbydes løn efter dine kvalifikationer og en fordelagtig pensionsordning. Derudover en række attraktive personalegoder, herunder bl.a. fysioterapi og sundhedssikring. Du vil få gode kollegaer, der er glade for at gå på arbejde, og som ser frem til at byde dig velkommen.
AP Pension er beliggende et stenkast fra Nordhavn station med gratis parkeringsmuligheder.

Noget for dig?

Søg stillingen her ved at uploade dit CV samt ansøgning.

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringsspecialist Betina Knøfler på mail: betina.knoefler@hartmanns.dk eller på telefon 41211358

Hartmanns varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. VI indkalder løbende relevante kandidater til samtale og forbeholder og muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

 

Søg job