Næste studiestart på Den moderne HR-uddannelse er d. 8. september 2014

Meld dig til nu, hvis du skal nå at tage uddannelsen under de nuværende regler om 6 ugers selvvalgt uddannelse, da det er uvist, hvad der kommer til at ske lovgivningsmæssigt på området.

Kurset Den moderne HR-uddannelse henvender sig specielt til ledige, der ønsker at arbejde med HR, personaleområdet eller personale som en del af en ledelsesopgave. Uddannelsen giver kandidaten et kursusbevis og 10 ECTS point.

Uddannelsen henvender sig til ledige, som vil opkvalificere sin viden om moderne arbejdspladser, det aktuelle jobmarked samt roller, strukturer og forventninger i en organisation.

Gode erfaringer

Indtil videre har vi haft tre hold på Den moderne HR-uddannelse, og vores kandidater klarer sig rigtig godt. Inden for de første 3 mdr. efter endt uddannelse er 50 % i job og ud af dem, der kommer i job, sidder 50 % i HR-stillinger.

Gennem kurset opnår du som ledig:

  • en aktuel, bred og praksisnær HR-uddannelse
  • konkrete praktiske værktøjer og træning i at udøve HR-arbejde
  • læring om- og indsigt i det aktuelle arbejdsmarked og den moderne arbejdsplads med henblik på i højere grad at være i stand til at skabe værdi for konkrete organisationer og i konkrete jobs.

Uddannelsen giver dig kompetencer i - og forståelse for:

  • sammenhænge i organisationer, virksomheder, strategier og ledelse.
  • human ressource management som disciplin og fag - samt konkrete praktiske værktøjer i arbejdet med human ressources.

Du vil desuden få indsigt i trends og krav i det aktuelle arbejdsmarked og på den moderne private eller offentlige arbejdsplads - som medarbejder, som leder og som organisation.

Tilmeld dig nu

Da det er uvist, hvad der lovgivningsmæssigt kommer til at ske i forhold 6 ugers selvvalgt uddannelse, skal du melde dig til nu. Herved sikrer du dig at kunne tage uddannelsen under de nuværende regler om 6 ugers selvvalgt uddannelse.

Tilmeld dig her, hvor du også kan læse mere om kurset.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Den moderne HR-uddannelse.