Geografi 
  • Hovedstaden (inkl. Nordsjælland)
Kontaktperson 
Telefon 
+45 4121 1316
Jobmærke 
1000459
Ansøgningsfrist 
03-12-2017

M. Larsen Vognmandsfirma A/S er blandt landets største transportører, og har siden 1947 specialiseret sig især inden for transport og håndtering af alt affald, levering af byggematerialer og kranopgaver. M. Larsens Vognmandsfirma A/S hjælper med at finde den rigtige affalds- og genbrugsløsning for virksomhederne i Danmark. Der er mange penge at spare ved at finde den optimale løsning til sortering af virksomhedens affald for dermed at minimere afgiftsbetalingen til bortskaffelse og højne genanvendelsesprocenten. M. Larsen har eksperter til at rådgive virksomheder om hvordan de på den økonomisk mest fordelagtige måde kan leve op til de stigende miljømæssige krav. Virksomheden servicerer ca. 24 kommuner med renovationsindsamling, ligesom de indsamler og sorterer miljøfarligt affald i ca. 40 kommuner. Herudover betjener de ministerierne, politiet, forsvaret, Amagerforbrændingen og Vestforbrændingen samt indsamler genbrug og elektronikskrot i stort omfang. Ud over disse mange opgaver for affaldsselskaber og kommuner har M. Larsen rigtig mange opgaver for private virksomheder på affalds- og genbrugsområdet samt almindelig vognmandskørsel. Selskabet beskæftiger i dag ca. 700 medarbejdere. Vognparken som består af ca. 400 køretøjer fremtræder særdeles velholdte og ekstra miljøvenlige. Virksomheden er i dag miljøcertificeret iflg. ISO 14001, kvalitetscertificeret iflg. ISO 9001 og arbejdsmiljøcertificeret iflg. OHSAS 18001 Virksomhedens mål er en fortsat udvikling af teknik, ny viden, engagerede medarbejdere og kunne yde den service vore nuværende og nye kunder efterspørger nu og i fremtiden.

Junior sælger/miljøkonsulent søges til renovationsbranchen.

Har du lyst til at sælge og skabe langvarige relationer til kunderne? Har du gå på mod, vindermentalitet og en lyst til at åbne døre hos kunderne? Vil du opbygge din egen kundeportefølje og skabe en karriere inden for transportbranchen? Så er stillingen hos M. Larsen Vognmandsfirma helt sikkert noget for dig.

M. Larsen Vognmandsfirma er i rivende udvikling og har gennem de sidste år etableret sig godt og sikkert på det danske transportmarked som en anerkendt, professionel og innovativ transportør af affaldsressourcer. I salgsafdelingen i Brøndby er visionerne klare og målsætningen høj for de kommende år. For at understøtte den udvikling, ansættes der derfor en ny junior miljøkonsulent. Dine mentorer bliver deres eksterne miljøkonsulenter med lang erfaring inden for branchen. Din oplæring vil være grundig og ret hurtigt får du ansvar for dine egne kunder. Salgsteamet dækker hele Sjælland og Storkøbenhavn, hvilket også vil være din arbejdsplads.  

Dit fokus bliver kunder

Der er penge at tjene på affald og fraktioner, derfor er der i højere grad stor opmærksomhed på håndtering af affald som en ressource. M. Larsen Vognmandsfirma er en stor spiller på markedet i håndtering og transport af affald for erhvervsvirksomheder, landets kommuner og ministerier, der efter flere kriterier vælger den bedste transportør. Din rolle bliver:

  • At have fokus på opsøgende salg ud mod de mindre erhvervskunder på Sjælland og Storkøbenhavn, hvilket kræver et højt drive og lyst til dialogen med kunder.
  • Hurtigt at skabe relationer og salg hos eksisterende kunder.
  • Hele tiden opsøge viden om affaldssortering, så du kan rådgive dine kunder i forhold til håndtering, sortering, afhentning og transport af affald.
  • At mestre hele tilbudsfasen, fra udarbejdelse af kalkulationer og tilbud, til opfølgning på tilbuddet og i sidste ende lukke salget.
  • Hele tiden at være en god arbejdskollega og sparringspartner

Vil du skabe en salgskarriere?

Du har et par års erfaring med B2B salg og er vant til kundedialogen, måske arbejder du inden for miljøområdet i dag og vil bruge den erfaring i et salgsjob hos M. Larsen Vognmandsfirma. Dit engagement, din udadvendthed og lyst til salg er vejen til succes i jobbet. Du er motiveret for at lære et evt. nyt ”fag” og bruge din viden aktivt ud mod kunderne. Du kommer ind i en salgskultur, hvor kundetid og relationer er vigtige og prioriteres højt. Du vil opleve stor opbakning fra dit bagland, din mentor og din salgschef, til at udføre dit arbejde. Udover det forventer vi at:

  • Du har en ærlig og troværdig fremtoning
  • Kan kommunikere ærligt og ikke mindst høfligt
  • Du har en god energi der kan være med til at åbne døre
  • Kan arbejde med frihed under ansvar, da du kommer til at være meget alene på landevejen, hvilket kræver en god disciplin.

M. Larsen Vognmandsfirma tilbyder:

En stilling, hvor du langt hen af vejen selv kan forme dit job og en karriere. Du refererer direkte til salgschefen. Det salgsteam du bliver en del af har været igennem en spændende udviklingsproces og dette har betydet mange nye kompetente medarbejdere. Du tilbydes et selvstændigt job, hvor du får muligheden for at udvikle dig og være med der, hvor det er rigtig sjovt og hvor man gerne fejrer sine succeser. Du får stillet bil, bærbar pc, telefon til rådighed og træder ind i sundhedsordning efter 9 måneders ansættelse.

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og CV. Materiale sendt via mail vil ikke blive behandlet.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutteringskonsulent i Hartmanns Claus Wiinholt på mobil 4121 1316 / mail Claus.Wiinholt@Hartmanns.dk.

 Hartmanns A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Søg job