Geografi 
  • Øvrige Sjælland
Kontaktperson 
Telefon 
+45 4121 1352
Jobmærke 
1000465
Ansøgningsfrist 
01-12-2017

Hartmanns A/S er et konsulenthus med 140 medarbejdere, som skaber resultater i spændingsfeltet mellem mennesker og job. Vi arbejder inden for en række HR-områder - herunder rekruttering, rådgivning af ledige, Newplacement og vikarassistance. Hartmanns' konsulenter er specialister inden for deres fagområder og yder derfor sparring på højt niveau, til både kunder og kandidater. Én af vores strategiske målsætninger er at blive kåret blandt Danmarks bedste arbejdspladser i 2015. For at nå målet deltager vi i Great Place to Work-undersøgelsen. Vi har i det seneste år arbejdet med udviklingsområderne work-life-balance og ressourcer. Det har medvirket til, at vi for fjerde år i træk er i top 10 på listen over Danmarks bedste arbejdspladser.

Har du lyst til at plukke, forarbejde og pakke champignoner, så læs videre her

Til vores kunde i Lundby søger Hartmanns medarbejdere til plukning samt forarbejdning af champignoner

Vores kunde i Lundby søger 2 medarbejdere til plukning, forarbejdning og pakning af champignoner.

Arbejdsbeskrivelse for begge stillinger

Til plukning af champignoner:

Det meste af din dag foregår i et dyrkerum hvor du plukker champignoner stående på en lift. Du skal være indstillet på at komme op i ca. 4 meters højde hvorfor du ikke skal lide af evt. højdeskræk. Du skal trives med at have en dagligdag hvor arbejdet er ensformigt og monotont.

Til forarbejdning og pakning af champignoner:

Du vil blive en del af et team hvor en af dine opgaver vil være at betjene eller vaske procesanlæg efter champignonerne er blevet skiveskåret.

Du vil endvidere være en del af et team hvor champignonerne pakkes. Dette gøres ved et elektrisk pakkebånd og det er derfor vigtigt at man er vant til at pakning under tempo hvor det kræves at man pakker efter fastsatte enheder i minuttet.

Det vil være en fordel hvis du har truckkort til denne stilling.

Personlige egenskaber

For begge stillinger er det vigtigt at du har en god fysik og at du kan tage fat.

Det er endvidere vigtigt at du taler og forstår dansk. 

Arbejdstid

Arbejdstiden er vekslende mandag til fredag fra kl. 07:00 til kl. 18:30. Overarbejde honoreres efter gældende overenskomst. 

Noget for dig?

Kan du se dig selv i stillingen, så søg straks stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen hvor du kan oploade din ansøgning samt CV.

Ansøgningerne sendt på mail vil ikke blive behandlet.

Mærk venligst din ansøgning med ”plukning” eller ”pakning” afhængig af hvilken stilling du søger.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Sales & HR Consultant, Safia Khan Teller på e-mail: safia.teller@hartmanns.dk eller mobil 4121 1352.

Søg job