Gratis GO' morgenmøde d. 3. oktober

Måske er det at blive opsagt ”the new normal” i et foranderligt arbejdsliv? Midt i den digitale transformation står vi over for vores årti største kommunikations udfordring, hvor stillinger overtages af teknologien og andre opstår med teknologien.

Hvordan skaber du gode ambassadører i både en fyret og hyret medarbejder?

Al forskning peger på, at den rette håndtering af fyringer kan skabe gode ambassadører både i og uden for organisationen.

Måske er det at blive opsagt ”the new normal” i et foranderligt arbejdsliv?

Midt i den digitale transformation står vi over for vores årti største kommunikations udfordring, hvor stillinger overtages af teknologien og andre opstår med teknologien. Men hvordan skaber du gode ambassadører i de medarbejdere, du siger farvel til, i de tilbageværende og i de nye? Det er en kunst at skabe tryghed i organisationen. Det kræver fuld transparens for at undgår rygter, mytedannelser, illoyalitet, svækket tillid og motivation. Men hvordan mestrer du denne opgave uden at ende i en subtil menneskelig armlægning?

Hvad er et veltilrettelagt exit-program?

Kom til et gratis oplæg og bliv inspireret om, hvordan veltilrettelagte exit-programmer kan sende gode ambassadører ud på den anden side og opretholde loyalitet, motivation og trivsel i organisationen. Adm. Direktør i Hartmanns A/S, Anne- Mette Ravn, udfolder emnet ”Kunsten at skabe gode ambassadører i forandringstider” og kommer med konkrete guidelines og best practice, som du allerede efter morgenmødet kan gå i gang med at arbejde med.

Anne-Mette Ravn har indgående erfaring med at håndtere individuelle opsigelser såvel som fyringsrunder fra nogle af landets største virksomheder. Hun er ekspert på området og kan fortælle med hands-on erfaring, hvordan du kommer godt ud på den anden side af en opsigelse eller en fyringsrunde og får sendt opsagte medarbejder godt videre i deres karrierer og forsat har høj motivation og loyalitet i organisationen.

Med oplægget følger også en gratis bog ”Pænt farvel” som er skrevet af flere kendte erhvervspsykologer.

Arrangementet er gratis.

Foredragsholder

Anne-Mette Ravn
Adm. Direktør i Hartmanns.

Anne-Mette Ravn har fået organisationen til vokse fra 20 til 140 fastansatte medarbejdere. Hun er uddannet civiløkonom fra Syddansk Universitet og arbejdede tidligere som leder inden for salg inden hun overtog roret som adm. Direktør for Hartmanns i 1999. Anne-Mette sidder med i adskillige bestyrelser og er bestyrelsesformand i MOT. Anne-Mette afholder mange foredrag om Fremtidens arbejdsplads, Arbejdsglæde, Generation Z, Stress og Exit-strategier.