Geografi 
  • Hovedstaden (inkl. Nordsjælland)
Kontaktperson 
Telefon 
+45 4121 1347
Jobmærke 
1000388
Ansøgningsfrist 
30-11-2017

Konsulenthuset Hartmanns er en katalysator på det moderne jobmarked. Via rekruttering, rådgivning, vikarservice og Newplacement arbejder vi hver dag på at skabe succes i menneskers jobliv – og på at opfylde offentlige og private virksomheders behov for kvalificeret arbejdskraft og opgaveløsning.

Dækmontører søges til vikariater i hele Storkøbenhavn!

Om jobbet

Super Dæk Service er landsdækkende autoværksted & dækcenter. Vi søger tilkaldevikarer til længere perioder som dækmontører. Som dækmontør er din primære opgave dækskifte, men der er også kundekontakt og forefaldende arbejde.

 

Du skal kunne fungere både selvstændigt og i teams. Tempoet er højt på arbejdspladsen og det skal du kunne trives i. Det er vigtigt du er kvalitetsbevidst og omhyggelig. Som tilkaldevikar skal man være samarbejdsvillig og engageret, kunne sætte dig hurtigt ind i opgaverne og have et smil på overfor kunderne.

Da du skal møde kunder og registrere oplysninger i interne systemer er det forventet du kan tale og skrive dansk.

Det vi forventer

  • Du er mødestabil
  • Du er fleksibel i forhold til arbejdstid
  • Du har erfaring med dækskifte og gerne afbalancering

Lyder det som noget for dig så søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade cv og ansøgning. (Ansøgninger via e-mail vil ikke komme i betragtning.)

Du er altid velkommen til at kontakte HR & Salgskonsulent, Tine Henriksen, på +45 4121 1320 eller tine.henriksen@hartmanns.dk, hvis du har spørgsmål.

Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

Søg job